Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Järvenpään Kisa Itä-Uusimaa Angels
Perus Tactiek Q17
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik geeft de bal voor. Klungelig pakt Santanilla de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Boldiş met een sublieme pass. Klungelig pakt Mielniczek de bal. Mielniczek speelt de bal door. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:1

9e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj rent richting de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:2

13e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek speelt de bal door. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gonstaw speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş passt de bal zonder na te denken. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Varvikko trapt de bal weg. Raevaara kopt de bal weg. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Forsell geeft een hoge lob. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw geeft de bal voor. Szaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Varvikko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Poikkijärvi de bal onder controle te krijgen. Belmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar geeft een lange en hoge pass. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 74%, Itä-Uusimaa Angels 26%.
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:3

46e minuut.
Efeoğlu probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla passt de bal met de wreef. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Santanilla rent richting de bal. Santanilla passt de bal zonder na te denken. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:4

53e minuut.
Boldiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szaj rent richting de bal. Hyryläinen probeert naar een medespeler te passen. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:5

55e minuut.
Busa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parkkola met de inworp. Heininen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heininen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... Varvikko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:6

57e minuut.
Vehkasalo rent richting de bal. Santanilla onderschept slim de pass. Raevaara verovert de bal door een tackle van achteren. Efeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Efeoğlu geeft een lange en hoge pass. Varvikko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szaj rent richting de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:7

59e minuut.
Hentula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek met een sublieme pass. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Santanilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:8

63e minuut.
Gardynik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Boldiş met een snelle inworp. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek geeft de bal voor. Santanilla krijgt zijn hoofd ertegen. Varvikko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Poikkijärvi met een harde bal richting middenveld. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş geeft een hoge lob. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Varvikko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. Hyryläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş rent richting de bal. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Poikkijärvi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Efeoğlu zal de hoekschop nemen. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:9

88e minuut.
Boldiş speelt de bal door. Belmar kan de bal niet met de borst controleren. Boldiş geeft de bal voor. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varvikko trapt de bal weg van het doel. Boldiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Szaj de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Varvikko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 86%, Itä-Uusimaa Angels 14%.
Järvenpään Kisa - Itä-Uusimaa Angels 0:9