Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Huisa Real Roi United
Maito Tactiek oma
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Vehkaperä is nu in balbezit. Huumo rent richting de bal. Met opzet legt Vehkaperä zijn tegenspeler op de grond. Vehkaperä krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jokivirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokivirta geeft een hoge lob. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Vähälassi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:1

8e minuut.
Pitkälahti probeert naar een medespeler te passen. Alanen rent richting de bal. Alanen geeft een hoge lob. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:2

11e minuut.
Jokivirta passt de bal zonder na te denken. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski passt de bal zonder na te denken. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek geeft een hoge lob. Perälehto kopt de bal weg. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:3

33e minuut.
Arvila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jokivirta met een snelle inworp. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek passt de bal zonder na te denken. Perälehto rent richting de bal. Perälehto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mäkikorpi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jopek met een snelle inworp. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 72%, Real Roi United 28%.
FC Huisa - Real Roi United 0:3

51e minuut.
Mäkikorpi heeft problemen om de bal te vangen. Jopek rent richting de bal. Jopek passt de bal met de wreef. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vähälassi rent richting de bal. Vähälassi geeft de bal voor. Mäkikorpi controleert de bal met de borst. Perälehto rent richting de bal. Perälehto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:4

56e minuut.
Gędziorowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:5

69e minuut.
Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski met een sublieme pass. Jopek geeft een lange en hoge pass. Daar is Palojärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:6

69e minuut.
Elovaara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gędziorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Arvila probeert naar een medespeler te passen. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan geeft een hoge lob. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perälehto heeft problemen om de bal te vangen. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:7

81e minuut.
Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto onderschept slim de pass. Mäkikorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek rent richting de bal. Jopek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Alanen trapt de bal weg van het doel. Huumo kopt de bal weg. Vähälassi heeft problemen om de bal te vangen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Real Roi United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 73%, Real Roi United 27%.
FC Huisa - Real Roi United 0:8