Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuavo FC Narri81
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ylimäyry is nu in balbezit. Keronen met een sublieme pass. Huovila rent richting de bal. Talassaari verovert de bal door een tackle van achteren. Talassaari schiet op doel. Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Salolatva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talassaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalahti maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Virtalahti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Huovila heeft problemen om de bal te vangen. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva passt de bal met de wreef. Talassaari is nu in balbezit. Talassaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Huovila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huovila passt de bal zonder na te denken. Juurakko rent richting de bal. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Narri81 0:1

12e minuut.
Daar is Tolkkinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luukka rent richting de bal. Tolkkinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tolkkinen haalt uit met een fantastische trap. Ahde probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jokelainen geeft de bal voor. Inworp. Rimpioja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salolatva rent richting de bal. Salolatva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 55%, Narri81 45%.
Nuavo FC - Narri81 0:1

66e minuut.
Talassaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Huovila onderschept slim de pass. Salolatva is nu in balbezit. Talassaari rent richting de bal. Talassaari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Huovila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tapani komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Keronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko verovert de bal door een tackle van achteren. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kulonen de bal onder controle te krijgen. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Narri81 0:2

76e minuut.
Luukka passt de bal zonder na te denken. Keronen is nu in balbezit. Keronen passt de bal in één keer door. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Ylimäyry de bal onder controle te krijgen. Tapani is nu in balbezit. Tapani passt de bal zonder na te denken. Luukka is nu in balbezit. Luukka geeft de bal voor. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tolkkinen rent richting de bal. Juurakko is nu in balbezit. Tolkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolkkinen draait met de bal, schiet en ... Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Narri81 0:3

89e minuut.
Tapani is nu in balbezit. Talassaari onderschept slim de pass. Talassaari met een sublieme pass. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Narri81 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 53%, Narri81 47%.
Nuavo FC - Narri81 1:3