Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángel de la muerte sefka
Stone Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 20.9
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Jansson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keisala controleert de bal met de borst. Jylhä bereikt de bal nog maar net als eerste. Jylhä schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serafimović met een snelle inworp. Ojalammi rent richting de bal. Keisala verovert de bal door een tackle van achteren. Keisala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Palolahti kopt de bal weg. Keisala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojalammi rent richting de bal. Keisala onderschept slim de pass. Keisala haalt uit met een fantastische trap. Auvinen bokst de bal weg.

24e minuut.
Ojalammi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ruusuvuori de bal onder controle te krijgen. Keisala bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisala haalt uit met een fantastische trap. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja probeert naar een medespeler te passen. Keisala bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisala draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - sefka 0:1

35e minuut.
Tervapuro is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saarenaho zal de hoekschop nemen. Syvänoja rent richting de bal. Syvänoja haalt uit met een fantastische trap. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 88%, sefka 12%.
Ángel de la muerte - sefka 0:1

48e minuut.
Nummelin geeft de bal voor. Pohjanlahti speelt de bal door. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja schiet op doel. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - sefka 0:2

60e minuut.
Palolahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohjanlahti rent richting de bal. Pohjanlahti passt de bal met de wreef. Keisala bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 79%, sefka 21%.
Ángel de la muerte - sefka 0:2