Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Roi United FC Grafu
oma Tactiek 541
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
solid Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Detmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perälehto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bailescu met een snel genomen vrije trap. Palojärvi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rękoś ... Strafschop! Rękoś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Palojärvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Perälehto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Godet onderschept slim de pass. Godet met een sublieme pass. Heimonen is nu in balbezit. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Heimonen geeft een lange en hoge pass. Montalvan krijgt zijn hoofd ertegen. Karatanchev speelt de bal door. Klungelig pakt Montalvan de bal. Kalliola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gędziorowski passt de bal zonder na te denken. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi passt de bal zonder na te denken. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Mäntyvaara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Godet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boiński de bal. Boiński passt de bal met de wreef. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 45%, FC Grafu 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Roi United - FC Grafu 0:0

58e minuut.
Salonperä verovert de bal door een tackle van achteren. Boiński speelt de bal door. Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal zonder na te denken. Detmer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hirviniemi speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Montalvan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Boiński is nu in balbezit. Boiński passt de bal zonder na te denken. Montalvan rent richting de bal. Heimonen rent richting de bal. Heimonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - FC Grafu 0:1

78e minuut.
Daar is Huumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen speelt de bal door. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 61%, FC Grafu 39%.
Real Roi United - FC Grafu 0:1