Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefka Nuavo FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rimpioja met de inworp. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva passt de bal zonder na te denken. Keronen geeft een hoge lob. Hägglund bokst de bal weg. Talassaari is nu in balbezit. Talassaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Nuavo FC 0:1

12e minuut.
Mäntyneva geeft een hoge lob. Ahde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toivonen de bal. Talassaari is nu in balbezit. Talassaari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hägglund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 56%, Nuavo FC 44%.
sefka - Nuavo FC 0:1

51e minuut.
Salolatva is nu in balbezit. Salolatva probeert naar een medespeler te passen. Talassaari rent richting de bal. Talassaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Palolahti passt de bal met de wreef. Pihala rent richting de bal. Pihala passt de bal met de wreef. Syvänoja is nu in balbezit. Syvänoja geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sefka - Nuavo FC 1:1

74e minuut.
Keronen geeft een lange en hoge pass. Ruusuvuori is nu in balbezit. Keronen onderschept slim de pass. Keronen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salolatva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - Nuavo FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 61%, Nuavo FC 39%.
sefka - Nuavo FC 1:2