Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narri81 Architects
Normal Tactiek Suurpaalu
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Väyrynen met een sublieme pass. Núñez Acosta rent richting de bal. Núñez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Varga passt de bal in één keer door. Seppälä rent richting de bal. Núñez Acosta is nu in balbezit. Núñez Acosta schiet op doel. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:1

9e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal zonder na te denken. Moreno met een sublieme pass. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Teodorczyk rent richting de bal. Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:2

18e minuut.
Myllytie verovert de bal door een tackle van achteren. Myllytie geeft de bal voor. Znaczko kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mândruleanu met een sublieme pass. Znaczko controleert de bal met de borst. Znaczko passt de bal in één keer door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:3

25e minuut.
Chifundo met de inworp. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:4

34e minuut.
Virtalahti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met de inworp. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:5

36e minuut.
Znaczko draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ylimäyry de bal. Núñez Acosta rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Znaczko rent richting de bal. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:6

39e minuut.
Berendei met een snelle inworp. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mândruleanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Varga de bal onder controle te krijgen. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narri81 86%, Architects 14%.
Narri81 - Architects 0:6

46e minuut.
Varga met een sublieme pass. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei met een sublieme pass. Znaczko rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chifundo met een snelle inworp. Moreno geeft de bal voor. Klungelig pakt Ylimäyry de bal. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk passt de bal met de wreef. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:7

67e minuut.
Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez Acosta is nu in balbezit. Núñez Acosta passt de bal zonder na te denken. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Berendei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuusimäki met de inworp. Tolkkinen rent richting de bal. Tolkkinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chifundo is nu in balbezit. Chifundo passt de bal met de wreef. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Teodorczyk de bal. Seppälä kopt de bal weg. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Mândruleanu probeert de bal aan de voet te houden. Mândruleanu speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:8

88e minuut.
Teodorczyk speelt de bal door. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno met een sublieme pass. Teodorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - Architects 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narri81 87%, Architects 13%.
Narri81 - Architects 0:9