Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Architects Narri81
Suurpaalu Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Huovila rent richting de bal. Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba speelt de bal door. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac geeft een lange en hoge pass. Varga speelt de bal door. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Kirsilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Parnaíba passt de bal met de wreef. Teodorczyk is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Kirsilä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 1:0

16e minuut.
Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk geeft de bal voor. Seppälä probeert de bal aan de voet te houden. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 2:0

17e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu passt de bal zonder na te denken. Huovila rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap. Kirsilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 3:0

21e minuut.
Chifundo probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ylimäyry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlamini verovert de bal door een tackle van achteren. Dlamini speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 4:0

26e minuut.
Juurakko is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga probeert naar een medespeler te passen. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ylimäyry met de inworp. Myllytie is nu in balbezit. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kirsilä met een harde bal richting middenveld. Varga kopt de bal weg. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 5:0

35e minuut.
Varga probeert de bal aan de voet te houden. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga rent richting de bal. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tolkkinen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândruleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 6:0

38e minuut.
Jokelainen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met de inworp. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 7:0

40e minuut.
Varga probeert de bal met de borst te controleren. Znaczko is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Virtalahti geeft de bal voor. Inworp. Mândruleanu met een snelle inworp. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chifundo geeft een lange en hoge pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal met de wreef. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Jokelainen rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moreno neemt de hoekschop. Virtalahti kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 8%, Narri81 92%.
Architects - Narri81 7:0

49e minuut.
Parnaíba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Virtalahti de bal. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Kirsilä maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kirsilä trapt de bal weg van het doel. Parnaíba kopt de bal weg. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel. Jokelainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirsilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Znaczko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 8:0

52e minuut.
Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllytie rent richting de bal. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 9:0

56e minuut.
Virtalahti met een harde bal richting middenveld. Parnaíba kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Parnaíba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mândruleanu probeert de bal aan de voet te houden. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 10:0

67e minuut.
Damjanac met een sublieme pass. Chifundo speelt de bal door. Teodorczyk rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk passt de bal met de wreef. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berendei met een snelle inworp. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Narri81 11:0

81e minuut.
Chifundo kopt de bal weg. Moreno geeft een lange en hoge pass. Seppälä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel. Kirsilä bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 16%, Narri81 84%.
Architects - Narri81 11:0