Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuavo FC FC Grafu
Normal Tactiek 541
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Salolatva geeft een hoge lob. Heebo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Keronen de bal. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pihala kopt de bal weg. Heebo met een sublieme pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - FC Grafu 0:1

16e minuut.
Heimonen geeft een lange en hoge pass. Daar is Ahde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pihala de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vauhkola met een harde bal richting middenveld. Boiński kopt de bal weg. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Godet is nu in balbezit. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hirviniemi is nu in balbezit. Hirviniemi passt de bal zonder na te denken. Montalvan rent richting de bal. Heimonen rent richting de bal. Heimonen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 78%, FC Grafu 22%.
Nuavo FC - FC Grafu 0:1

46e minuut.
Hintikka met de inworp. Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal zonder na te denken. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Boiński verovert de bal door een tackle van achteren. Boiński geeft de bal voor. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - FC Grafu 0:2

50e minuut.
Detmer is nu in balbezit. Detmer probeert naar een medespeler te passen. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen schiet op doel. Vauhkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - FC Grafu 0:3

56e minuut.
Heimonen rent richting de bal. Heimonen geeft een lange en hoge pass. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiński rent richting de bal. Boiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Kulonen geeft een hoge lob. Salonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonperä geeft de bal voor. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Mäntyneva kan de bal niet met de borst controleren. Mäntyneva probeert naar een medespeler te passen. Heimonen met een sublieme pass. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Godet geeft een hoge lob. Kulonen controleert de bal met de borst. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rimpioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Detmer verovert de bal door een tackle van achteren. Detmer speelt de bal door. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Hirviniemi probeert naar een medespeler te passen. Keronen rent richting de bal. Keronen passt de bal zonder na te denken. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pihala bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 76%, FC Grafu 24%.
Nuavo FC - FC Grafu 0:3