Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángel de la muerte FC Huisa
Stone Tactiek Maito
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pitkälahti is nu in balbezit. Sokka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokka passt de bal met de wreef. Elovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Elovaara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vähälassi met een sublieme pass. Pitkälahti is nu in balbezit. Pitkälahti probeert naar een medespeler te passen. Käki rent richting de bal. Käki draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitkälahti met een snelle inworp. Sokka is nu in balbezit. Sokka haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Huisa 0:1

17e minuut.
Sokka met een sublieme pass. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini onderschept slim de pass. Soini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Soini met een sublieme pass. Ojalammi rent richting de bal. Soini is nu in balbezit. Soini heeft problemen om de bal te vangen. Soini draait met de bal, schiet en ... Colledan bokst de bal weg.

25e minuut.
Sokka is nu in balbezit. Serafimović begaat een overtreding. Sokka raakt geblesseerd tijdens het duel. Vehkaperä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elovaara rent richting de bal. Elovaara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sokka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Huisa 0:2

27e minuut.
Pitkälahti met een sublieme pass. Klungelig pakt Käki de bal. Käki met een sublieme pass. Elovaara rent richting de bal. Elovaara haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vehkaperä geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elovaara de bal. Käki is nu in balbezit. Käki draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mäkikorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkikorpi speelt de bal door. Sokka met een sublieme pass. Elovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Elovaara schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg. Elovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Elovaara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pitkälahti met een sublieme pass. Käki bereikt de bal nog maar net als eerste. Käki passt de bal met de wreef. Sokka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Huisa 0:3

38e minuut.
Tanner verovert de bal door een tackle van achteren. Tanner geeft een lange en hoge pass. Vehkaperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaperä passt de bal zonder na te denken. Daar is Elovaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vehkaperä heeft problemen om de bal te vangen. Tanner rent richting de bal. Ojalammi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojalammi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vehkaperä rent richting de bal. Vehkaperä speelt de bal door. Serafimović rent richting de bal. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Huisa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 71%, FC Huisa 29%.
Ángel de la muerte - FC Huisa 1:3

54e minuut.
Tanner probeert naar een medespeler te passen. Pitkälahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkälahti passt de bal zonder na te denken. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tuhkala onderschept slim de pass. Tuhkala passt de bal zonder na te denken. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokka verovert de bal door een tackle van achteren. Sokka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ojalammi kopt de bal weg. Kopteff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitkälahti. Kopteff raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Tuhkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Elovaara onderschept slim de pass. Elovaara probeert naar een medespeler te passen. Tanner is nu in balbezit. Tanner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 78%, FC Huisa 22%.
Ángel de la muerte - FC Huisa 1:3