Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Huisa Ángel de la muerte
Maito Tactiek Stone
51% Balbezit 49%
21% Spel op eigen helft 79%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Pitkälahti met de inworp. Sokka rent richting de bal. Sokka passt de bal met de wreef. Elovaara rent richting de bal. Elovaara haalt uit met een fantastische trap. Auvinen bokst de bal weg.

6e minuut.
Pitkälahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sokka rent richting de bal. Sokka passt de bal met de wreef. Tanner is nu in balbezit. Tanner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sokka springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 1:0

10e minuut.
Arvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvila geeft een lange en hoge pass. Vehkaperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini onderschept slim de pass. Soini schiet op doel. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tuhkala is nu in balbezit. Elovaara onderschept slim de pass. Elovaara probeert naar een medespeler te passen. Käki rent richting de bal. Käki draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mäkikorpi verovert de bal door een tackle van achteren. Käki is nu in balbezit. Käki met een sublieme pass. Sokka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sokka is nu in balbezit. Sokka speelt de bal door. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 2:0

28e minuut.
Vehkaperä probeert naar een medespeler te passen. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokka is nu in balbezit. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Soini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tuhkala probeert naar een medespeler te passen. Elovaara is nu in balbezit. Käki bereikt de bal nog maar net als eerste. Käki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 3:0

41e minuut.
Kujanpää met een sublieme pass. Soini is nu in balbezit. Daar is Soini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pitkälahti speelt de bal door. Tanner rent richting de bal. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Soini haalt uit met een fantastische trap. Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 19%, Ángel de la muerte 81%.
FC Huisa - Ángel de la muerte 3:0

48e minuut.
Tähti rent richting de bal. Soini rent richting de bal. Soini passt de bal zonder na te denken. Käki bereikt de bal nog maar net als eerste. Käki probeert naar een medespeler te passen. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vehkaperä is nu in balbezit. Vehkaperä passt de bal zonder na te denken. Käki rent richting de bal. Käki schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sokka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elovaara rent richting de bal. Elovaara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 4:0

54e minuut.
Daar is Pitkälahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitkälahti met een sublieme pass. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 5:0

68e minuut.
Serafimović rent richting de bal. Serafimović speelt de bal door. Tuhkala rent richting de bal. Tuhkala draait met de bal, schiet en ... Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 5:1

72e minuut.
Vehkaperä passt de bal met de wreef. Vähälassi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Käki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg. Sokka is nu in balbezit. Sokka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 6:1

74e minuut.
Vehkalammi passt de bal in één keer door. Inworp. Sokka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sokka speelt de bal door. Auvinen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuhkala de bal. Elovaara is nu in balbezit. Elovaara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sokka speelt de bal door. Käki speelt de bal door. Elovaara rent richting de bal. Elovaara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Huisa - Ángel de la muerte 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Huisa 22%, Ángel de la muerte 78%.
FC Huisa - Ángel de la muerte 7:1