Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grafu Narri81
541 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Heimonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heimonen passt de bal in één keer door. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet geeft de bal voor. Montalvan krijgt zijn hoofd ertegen. Jyrkiäinen bokst de bal weg.

6e minuut.
Heimonen kopt de bal weg. Daar is Montalvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiński geeft de bal voor. Montalvan rent richting de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Jyrkiäinen speelt de bal door. Boiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Montalvan de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Godet passt de bal zonder na te denken. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte met een sublieme pass. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. Jyrkiäinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Narri81 1:0

39e minuut.
Myllytie met een snelle inworp. Ylimäyry rent richting de bal. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet geeft een hoge lob. Montalvan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś geeft een lange en hoge pass. Ylimäyry probeert de bal met de borst te controleren. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Väyrynen rent richting de bal. Väyrynen geeft de bal voor. Detmer kopt de bal weg. Heimonen controleert de bal met de borst. Heimonen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Narri81 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 13%, Narri81 87%.
FC Grafu - Narri81 2:0

47e minuut.
Heebo passt de bal met de wreef. Godet rent richting de bal. Godet passt de bal met de wreef. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Virtalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtalahti geeft een lange en hoge pass. Boiński probeert de bal aan de voet te houden. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Godet met een sublieme pass. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Myllytie bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński is nu in balbezit. Godet geeft de bal voor. Paal! Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Duarte speelt de bal door. Montalvan is nu in balbezit. Jokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet geeft de bal voor. Daar is Seppälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Detmer kopt de bal weg. Huovila is nu in balbezit. Heimonen verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Godet probeert naar een medespeler te passen. Heimonen heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Montalvan rent richting de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Myllytie rent richting de bal. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jokelainen trapt de bal weg. Godet kopt de bal weg. Klungelig pakt Virtalahti de bal. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Narri81 3:0

72e minuut.
Myllytie met een sublieme pass. Godet is nu in balbezit. Godet speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Huovila heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen speelt de bal door. Virtalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen bokst de bal weg.

77e minuut.
Jyrkiäinen trapt de bal weg van het doel. Ylimäyry heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen rent richting de bal. Heimonen draait met de bal, schiet en ... Montalvan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Heimonen speelt de bal door. Godet is nu in balbezit. Godet passt de bal in één keer door. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Seppälä met de inworp. Huovila rent richting de bal. Huovila probeert naar een medespeler te passen. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 16%, Narri81 84%.
FC Grafu - Narri81 3:0