Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narri81 FC Grafu
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Juurakko rent richting de bal. Juurakko passt de bal zonder na te denken. Jokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan onderschept slim de pass. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. Heimonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Montalvan de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - FC Grafu 0:1

21e minuut.
Huovila met de inworp. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen passt de bal zonder na te denken. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godet is nu in balbezit. Godet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - FC Grafu 0:2

23e minuut.
Duarte met een snelle inworp. Huovila onderschept slim de pass. Godet speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tolkkinen probeert de bal met de borst te controleren. Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal in één keer door. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. Jyrkiäinen bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Godet neemt de hoekschop. Montalvan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Virtalahti de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godet zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - FC Grafu 0:3

28e minuut.
Jokelainen geeft een hoge lob. Hirviniemi rent richting de bal. Hirviniemi probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boiński probeert naar een medespeler te passen. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Montalvan de bal. Heimonen rent richting de bal. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Myllytie rent richting de bal. Myllytie passt de bal zonder na te denken. Jokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boiński is nu in balbezit. Heimonen heeft problemen om de bal te vangen. Boiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montalvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Myllytie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet onderschept slim de pass. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narri81 77%, FC Grafu 23%.
Narri81 - FC Grafu 0:3

54e minuut.
Seppälä rent richting de bal. Seppälä geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heimonen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - FC Grafu 0:4

56e minuut.
Duarte speelt de bal door. Detmer rent richting de bal. Detmer passt de bal met de wreef. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jokelainen geeft de bal voor. Inworp. Hirviniemi met een snelle inworp. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Myllytie bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet onderschept slim de pass. Godet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Detmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Godet de bal. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - FC Grafu 0:5

67e minuut.
Montalvan rent richting de bal. Virtalahti verovert de bal door een tackle van achteren. Boiński onderschept slim de pass. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Seppälä geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duarte met de inworp. Heimonen kan de bal niet met de borst controleren. Heimonen geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Boiński probeert naar een medespeler te passen. Virtalahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narri81 - FC Grafu 0:6

80e minuut.
Heebo probeert naar een medespeler te passen. Ylimäyry probeert naar een medespeler te passen. Godet geeft de bal voor. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Myllytie rent richting de bal. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narri81 82%, FC Grafu 18%.
Narri81 - FC Grafu 0:6