Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuavo FC Architects
Normal Tactiek Suurpaalu
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Moreno rent richting de bal. Hintikka verovert de bal door een tackle van achteren. Hintikka met een sublieme pass. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Linnonmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnonmaa passt de bal met de wreef. Daar is Keronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hintikka kopt de bal weg. Viitikko rent richting de bal. Damjanac maakt een afschuwelijke overtreding. Damjanac krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Architects 0:1

16e minuut.
Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Ahde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vauhkola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Chifundo is nu in balbezit. Chifundo passt de bal met de wreef. Moreno speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Vauhkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hintikka rent richting de bal. Hintikka geeft een lange en hoge pass. Varga kopt de bal weg. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Znaczko passt de bal zonder na te denken. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Architects 0:2

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ahde trapt de bal weg. Parnaíba kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Kulonen met een harde bal richting middenveld. Mândruleanu kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Architects 0:3

33e minuut.
Berendei onderschept slim de pass. Berendei geeft een lange en hoge pass. Teodorczyk kopt de bal weg. Znaczko rent richting de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba met een sublieme pass. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Dlamini is nu in balbezit. Dlamini geeft een lange en hoge pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Varga probeert de bal aan de voet te houden. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Vauhkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Architects 0:4

38e minuut.
Varga met een sublieme pass. Znaczko is nu in balbezit. Mäntyneva rent richting de bal. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pihala probeert naar een medespeler te passen. Mäntyneva speelt de bal door. Berendei met een sublieme pass. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 78%, Architects 22%.
Nuavo FC - Architects 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Moreno de bal. Moreno passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal in één keer door. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Architects 0:5

54e minuut.
Linnonmaa speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Vauhkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Znaczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Varga passt de bal met de wreef. Znaczko is nu in balbezit. Kulonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko onderschept slim de pass. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vauhkola trapt de bal weg van het doel. Moreno kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodorczyk de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Parnaíba kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahde probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Dlamini verovert de bal door een tackle van achteren. Dlamini geeft de bal voor. Ahde heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulonen is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Parnaíba speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Kulonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Znaczko kan de bal niet met de borst controleren. Ahde speelt de bal door. Keronen heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuavo FC - Architects 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuavo FC 85%, Architects 15%.
Nuavo FC - Architects 0:6