Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Roi United Narri81
oma Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tolkkinen passt de bal zonder na te denken. Karatanchev probeert naar een medespeler te passen. Jopek met een sublieme pass. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Narri81 1:0

9e minuut.
Myllytie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. Jokelainen controleert de bal met de borst. Perälehto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi speelt de bal door. Klungelig pakt Perälehto de bal. Perälehto schiet op doel. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Narri81 2:0

18e minuut.
Inworp. Ginjas met een snelle inworp. Jopek geeft een hoge lob. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Ylimäyry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huumo speelt de bal door. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Narri81 3:0

25e minuut.
Perälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Perälehto passt de bal in één keer door. Ylimäyry is nu in balbezit. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Huumo passt de bal zonder na te denken. Gędziorowski met een sublieme pass. Myllytie bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Jyrkiäinen met een sublieme pass. Bailescu kopt de bal weg. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Perälehto schiet op doel. Jyrkiäinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi schiet op doel. Paal! Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Huumo speelt de bal door. Bajorek heeft problemen om de bal te vangen. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Jyrkiäinen trapt de bal weg van het doel. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Jopek rent richting de bal. Jopek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 19%, Narri81 81%.
Real Roi United - Narri81 3:0

50e minuut.
Myllytie passt de bal met de wreef. Ylimäyry heeft problemen om de bal te vangen. Gędziorowski geeft de bal voor. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Myllytie geeft de bal voor. Karatanchev met een sublieme pass. Jopek probeert naar een medespeler te passen. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Jyrkiäinen met een harde bal richting middenveld. Palojärvi kopt de bal weg. Daar is Gędziorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Virtalahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Myllytie geeft een lange en hoge pass. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu speelt de bal door. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Huumo passt de bal zonder na te denken. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek geeft een lange en hoge pass. Palojärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Jyrkiäinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Narri81 4:0

77e minuut.
Palojärvi heeft problemen om de bal te vangen. Virtalahti onderschept slim de pass. Virtalahti speelt de bal door. Gędziorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bailescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Karatanchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karatanchev geeft de bal voor. Jokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Bajorek passt de bal zonder na te denken. Jopek met een sublieme pass. Gędziorowski met een sublieme pass. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 21%, Narri81 79%.
Real Roi United - Narri81 4:0