Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Architects sefka
Suurpaalu Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Damjanac speelt de bal door. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu passt de bal zonder na te denken. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Toivonen geeft een hoge lob. Inworp. Moreno met een snelle inworp. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Hägglund bokst de bal weg.

21e minuut.
Inworp. Mândruleanu met een snelle inworp. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palolahti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba geeft een lange en hoge pass. Toivonen kan de bal niet met de borst controleren. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nummelin probeert naar een medespeler te passen. Mândruleanu speelt de bal door. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - sefka 1:0

32e minuut.
Znaczko is nu in balbezit. Ruusuvuori is nu in balbezit. Znaczko onderschept slim de pass. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chifundo onderschept slim de pass. Chifundo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruusuvuori de bal. Rossi is nu in balbezit. Rossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Varga rent richting de bal. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nummelin trapt de bal weg van het doel. Parnaíba met een sublieme pass. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - sefka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 17%, sefka 83%.
Architects - sefka 2:0

50e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varga de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Hägglund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - sefka 3:0

54e minuut.
Nummelin geeft een lange en hoge pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een hoge lob. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Moreno speelt de bal door. Rossi kan de bal niet met de borst controleren. Varga rent richting de bal. Rossi is nu in balbezit. Rossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Znaczko rent richting de bal. Znaczko passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Znaczko onderschept slim de pass. Znaczko geeft een lange en hoge pass. Toivonen heeft problemen om de bal te vangen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nevajuuri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruusuvuori speelt de bal door. Znaczko rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Palolahti is nu in balbezit. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Hägglund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - sefka 4:0

76e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Znaczko is nu in balbezit. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Hägglund bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moreno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Varga springt en kopt de bal. Hägglund bokst de bal weg. Damjanac kopt de bal weg. Pohjanlahti rent richting de bal. Rossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Palolahti geeft een lange en hoge pass. Šketerovas probeert naar een medespeler te passen. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Znaczko rent richting de bal. Znaczko passt de bal zonder na te denken. Palolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi haalt uit met een fantastische trap. Hägglund bokst de bal weg.

89e minuut.
Palolahti met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Rossi is nu in balbezit. Rossi schiet op doel. Hägglund bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 14%, sefka 86%.
Architects - sefka 4:0