Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángel de la muerte FC Grafu
Stone Tactiek 541
50% Balbezit 50%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heimonen geeft een lange en hoge pass. Montalvan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:1

4e minuut.
Godet is nu in balbezit. Godet passt de bal in één keer door. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Hirviniemi met een snelle inworp. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:2

8e minuut.
Kopteff rent richting de bal. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski geeft de bal voor. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Boiński heeft problemen om de bal te vangen. Boiński passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:3

14e minuut.
Heimonen is nu in balbezit. Heimonen geeft een hoge lob. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Boiński rent richting de bal. Boiński passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Montalvan de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:4

16e minuut.
Serafimović met een sublieme pass. Ojalammi is nu in balbezit. Heimonen onderschept slim de pass. Heimonen draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:5

18e minuut.
Ojalammi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirviniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duarte is nu in balbezit. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Godet rent richting de bal. Godet passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:6

21e minuut.
Hirviniemi passt de bal zonder na te denken. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Doeltrap. Auvinen trapt de bal weg. Inworp. Duarte met de inworp. Heimonen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hirviniemi met een snelle inworp. Klungelig pakt Heimonen de bal. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:7

26e minuut.
Boiński heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen met een sublieme pass. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Godet speelt de bal door. Klungelig pakt Boiński de bal. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:8

29e minuut.
Kopteff rent richting de bal. Kopteff passt de bal in één keer door. Inworp. Duarte met de inworp. Heimonen speelt de bal door. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:9

30e minuut.
Kopteff met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duarte neemt de hoekschop. Godet is nu in balbezit. Godet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ojalammi rent richting de bal. Boiński verovert de bal door een tackle van achteren. Boiński passt de bal met de wreef. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg.

35e minuut.
Heimonen is nu in balbezit. Heimonen passt de bal in één keer door. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:10

36e minuut.
Salonperä passt de bal met de wreef. Detmer speelt de bal door. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Heimonen is nu in balbezit. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:11

38e minuut.
Viskari geeft de bal voor. Inworp. Duarte met een snelle inworp. Montalvan heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan met een sublieme pass. Godet speelt de bal door. Heimonen rent richting de bal. Heimonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:12

42e minuut.
Boiński met een sublieme pass. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Detmer de bal. Detmer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kopteff kopt de bal weg. Kopteff is nu in balbezit. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Detmer de bal. Detmer passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 99%, FC Grafu 1%.
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:13

46e minuut.
Heebo speelt de bal door. Hirviniemi probeert naar een medespeler te passen. Heimonen heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heimonen heeft problemen om de bal te vangen. Heimonen passt de bal in één keer door. Montalvan rent richting de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:14

49e minuut.
Ojalammi kopt de bal weg. Godet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Auvinen de bal onder controle te krijgen. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Boiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godet probeert naar een medespeler te passen. Auvinen speelt de bal door. Boiński is nu in balbezit. Boiński speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:15

55e minuut.
Auvinen probeert naar een medespeler te passen. Ojalammi kopt de bal weg. Godet rent richting de bal. Godet haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:16

57e minuut.
Boiński passt de bal zonder na te denken. Godet met een sublieme pass. Montalvan rent richting de bal. Montalvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:17

61e minuut.
Boiński met een sublieme pass. Detmer heeft problemen om de bal te vangen. Detmer met een sublieme pass. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montalvan rent richting de bal. Heimonen rent richting de bal. Heimonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:18

63e minuut.
Duarte speelt de bal door. Godet rent richting de bal. Godet met een sublieme pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen schiet op doel. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:19

65e minuut.
Boiński probeert naar een medespeler te passen. Godet speelt de bal door. Detmer probeert de bal aan de voet te houden. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heimonen rent richting de bal. Heimonen haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:20

67e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Heebo bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet speelt de bal door. Detmer rent richting de bal. Detmer probeert naar een medespeler te passen. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kellokoski is nu in balbezit. Kellokoski passt de bal in één keer door. Inworp. Duarte met een snelle inworp. Heimonen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Auvinen probeert naar een medespeler te passen. Salonperä is nu in balbezit. Salonperä passt de bal zonder na te denken. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boiński met een sublieme pass. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:21

75e minuut.
Heimonen met een sublieme pass. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet met een sublieme pass. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg. Heimonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:22

78e minuut.
Heimonen passt de bal in één keer door. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet speelt de bal door. Daar is Montalvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:23

84e minuut.
Montalvan passt de bal in één keer door. Detmer speelt de bal door. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Heimonen rent richting de bal. Heimonen passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 90%, FC Grafu 10%.
Ángel de la muerte - FC Grafu 0:24