Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Roi United Nuavo FC
oma Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 22.6
adequate Schieten poor
solid Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Gędziorowski is nu in balbezit. Gędziorowski geeft een lange en hoge pass. Kulonen probeert de bal met de borst te controleren. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Perälehto is nu in balbezit. Keronen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perälehto. Perälehto krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Mäntyneva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski passt de bal zonder na te denken. Perälehto is nu in balbezit. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Perälehto de bal. Perälehto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ahde de bal. Palojärvi rent richting de bal. Palojärvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kulonen kopt de bal weg. Salolatva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi draait met de bal, schiet en ... Vauhkola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Roi United - Nuavo FC 1:0

34e minuut.
Keronen rent richting de bal. Palojärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Palojärvi speelt de bal door. Perälehto rent richting de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pihala heeft problemen om de bal te vangen. Palojärvi probeert naar een medespeler te passen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ... Vauhkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 26%, Nuavo FC 74%.
Real Roi United - Nuavo FC 1:0

49e minuut.
Huumo is nu in balbezit. Huumo speelt de bal door. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Palojärvi is nu in balbezit. Palojärvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Bajorek geeft de bal voor. Kulonen probeert de bal met de borst te controleren. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hintikka speelt de bal door. Salolatva is nu in balbezit. Bailescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bailescu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Palojärvi passt de bal met de wreef. Bailescu speelt de bal door. Klungelig pakt Perälehto de bal. Perälehto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mäntyneva geeft een lange en hoge pass. Salolatva heeft problemen om de bal te vangen. Huumo met een sublieme pass. Palojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojärvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Roi United 20%, Nuavo FC 80%.
Real Roi United - Nuavo FC 1:0