Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Architects Ángel de la muerte
Suurpaalu Tactiek Stone
56% Balbezit 44%
9% Spel op eigen helft 91%
66 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten formidable
adequate Passen adequate
average Verdedigen poor


1e minuut.
Dlamini probeert naar een medespeler te passen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojalammi maakt een afschuwelijke overtreding. Ojalammi krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Znaczko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parnaíba met een snel genomen vrije trap. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu speelt de bal door. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg. Klungelig pakt Varga de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

2e minuut.
Inworp. Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tuhkala is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Soini rent richting de bal. Soini draait met de bal, schiet en ... Šketerovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 0:1

6e minuut.
Teodorczyk passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ojalammi de bal onder controle te krijgen. Mândruleanu met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Vehkalammi de bal onder controle te krijgen. Inworp. Moreno met de inworp. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ojalammi kopt de bal weg. Teodorczyk is nu in balbezit. Kopteff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodorczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Architects - Ángel de la muerte 1:1

9e minuut.
Inworp. Moreno met een snelle inworp. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 2:1

10e minuut.
Ojalammi rent richting de bal. Mândruleanu onderschept slim de pass. Mândruleanu speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Znaczko de bal. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 3:1

12e minuut.
Dlamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojalammi rent richting de bal. Mândruleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk speelt de bal door. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 4:1

15e minuut.
Chifundo passt de bal in één keer door. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen bokst de bal weg. Znaczko rent richting de bal. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chifundo rent richting de bal. Chifundo speelt de bal door. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 5:1

27e minuut.
Vehkalammi geeft de bal voor. Serafimović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorczyk rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Ojalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojalammi passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg.

31e minuut.
Soini rent richting de bal. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini onderschept slim de pass. Soini haalt uit met een fantastische trap. Šketerovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 5:2

33e minuut.
Dlamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Parnaíba onderschept slim de pass. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Auvinen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 6:2

39e minuut.
Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Berendei is nu in balbezit. Berendei speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Parnaíba passt de bal met de wreef. Chifundo speelt de bal door. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Berendei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Teodorczyk is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft de bal voor. Auvinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 15%, Ángel de la muerte 85%.
Architects - Ángel de la muerte 7:2

47e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft de bal voor. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 8:2

49e minuut.
Tuhkala passt de bal met de wreef. Kellokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellokoski geeft een lange en hoge pass. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Chifundo probeert naar een medespeler te passen. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znaczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 9:2

54e minuut.
Tervapuro geeft de bal voor. Znaczko kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Serafimović rent richting de bal. Soini met een sublieme pass. Kopteff rent richting de bal. Teodorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moreno zal de hoekschop nemen. Mândruleanu kopt de bal weg. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Auvinen trapt de bal weg van het doel. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 10:2

59e minuut.
Berendei met een sublieme pass. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Znaczko de bal. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 11:2

61e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 12:2

62e minuut.
Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba met een sublieme pass. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 13:2

66e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Teodorczyk speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 14:2

67e minuut.
Mândruleanu speelt de bal door. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mândruleanu speelt de bal door. Znaczko rent richting de bal. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 15:2

73e minuut.
Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba met een sublieme pass. Znaczko is nu in balbezit. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Auvinen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Moreno neemt de hoekschop. Berendei kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 16:2

75e minuut.
Teodorczyk met een sublieme pass. Znaczko rent richting de bal. Znaczko schiet op doel. Varga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 17:2

78e minuut.
Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 18:2

79e minuut.
Moreno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berendei kopt de bal weg. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga haalt uit met een fantastische trap. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chifundo heeft problemen om de bal te vangen. Chifundo geeft een lange en hoge pass. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kellokoski geeft een lange en hoge pass. Tuhkala heeft problemen om de bal te vangen. Teodorczyk is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - Ángel de la muerte 19:2

89e minuut.
Moreno controleert de bal met de borst. Moreno met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Auvinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 4%, Ángel de la muerte 96%.
Architects - Ángel de la muerte 19:2