Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Santanen Tuhon yököt
Taktiikka 1P Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


23e minuut.
Rondeau kopt de bal weg. Klungelig pakt Ollinmäki de bal. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Uuskartano rent richting de bal. Ollinmäki onderschept slim de pass. Ollinmäki geeft een hoge lob. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ollinmäki onderschept slim de pass. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau draait met de bal, schiet en ... Ruususuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pyöli passt de bal in één keer door. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Özenir rent richting de bal. Özenir draait met de bal, schiet en ... Sitek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruususuo bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyöli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyöli speelt de bal door. Rondeau geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santanen 31%, Tuhon yököt 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santanen - Tuhon yököt 0:0

47e minuut.
Rasilainen geeft de bal voor. Daar is Pyöli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyöli passt de bal met de wreef. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - Tuhon yököt 1:0

49e minuut.
Pyöli passt de bal zonder na te denken. Ollinmäki rent richting de bal. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - Tuhon yököt 2:0

51e minuut.
Özenir schiet op doel. Kuustonen rent richting de bal. Kuustonen geeft een lange en hoge pass. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ollinmäki rent richting de bal. Ollinmäki met een sublieme pass. Sitek is nu in balbezit. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Houbion geeft een hoge lob. Özenir rent richting de bal. Özenir passt de bal zonder na te denken. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sitek onderschept slim de pass. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Özenir rent richting de bal. Özenir passt de bal met de wreef. Nuorala rent richting de bal. Sitek onderschept slim de pass. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - Tuhon yököt 3:0

68e minuut.
Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Pyöli speelt de bal door. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ruususuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pajulahti met een sublieme pass. Rondeau rent richting de bal. Rondeau passt de bal in één keer door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pastoor geeft een lange en hoge pass. Özenir rent richting de bal. Özenir speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hyväri probeert de bal aan de voet te houden. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal met de wreef. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pyöli is nu in balbezit. Pyöli geeft een hoge lob. Özenir kopt de bal weg. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ollinmäki met een snelle inworp. Özenir is nu in balbezit. Özenir passt de bal zonder na te denken. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santanen 16%, Tuhon yököt 84%.
FC Santanen - Tuhon yököt 3:0