Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walkiakosken Palloveikot FC Nilkkaralli
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Tiurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiurala speelt de bal door. Vakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala onderschept slim de pass. Vihmala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Nilkkaralli 1:0

19e minuut.
Mälkönen is nu in balbezit. Saarisilta rent richting de bal. Met opzet legt Mälkönen zijn tegenspeler op de grond. Mälkönen krijgt een gele kaart. Saarisilta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mälkönen probeert naar een medespeler te passen. Pinomäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lind controleert de bal met de borst. Lind passt de bal in één keer door. Pyhälahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihmala verovert de bal door een tackle van achteren. Vihmala schiet op doel. Koskivirta bokst de bal weg.

25e minuut.
Pyhälahti rent richting de bal. Pyhälahti probeert naar een medespeler te passen. Vihmala rent richting de bal. Vihmala haalt uit met een fantastische trap. Koskivirta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Nilkkaralli 2:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koskivirta met een harde bal richting middenveld. Kananen kopt de bal weg. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kajanne rent richting de bal. Kajanne geeft een lange en hoge pass. Skinnari is nu in balbezit. Lind verovert de bal door een tackle van achteren. Lind geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pinomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Pinomäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyhälahti de bal. Vihmala rent richting de bal. Vihmala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Nilkkaralli 3:0

45e minuut.
Mäkiharju rent richting de bal. Vähäkainu verovert de bal door een tackle van achteren. Torikka rent richting de bal. Vähäkainu verovert de bal door een tackle van achteren. Vähäkainu schiet op doel. Koskivirta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walkiakosken Palloveikot 43%, FC Nilkkaralli 57%.
Walkiakosken Palloveikot - FC Nilkkaralli 3:0

56e minuut.
Vähäkainu rent richting de bal. Vakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ... Vakkila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koskivirta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Mälkönen de bal. Saarisilta is nu in balbezit. Saarisilta passt de bal in één keer door. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu haalt uit met een fantastische trap. Koskivirta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walkiakosken Palloveikot 40%, FC Nilkkaralli 60%.
Walkiakosken Palloveikot - FC Nilkkaralli 3:0