Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gftcrcrcz NK MARIBOR 1960 VM 1989
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Mojster is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hren. Mojster wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mojster kan niet meer verder spelen. Horvat komt het veld opgelopen. Trpin met een snel genomen vrije trap. Boček probeert de bal aan de voet te houden. Lajnšček is nu in balbezit. Lajnšček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gftcrcrcz - NK MARIBOR 1960 VM 1989 1:0

7e minuut.
Lajnšček is nu in balbezit. Jenko rent richting de bal. Lajnšček heeft problemen om de bal te vangen. Lajnšček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gftcrcrcz - NK MARIBOR 1960 VM 1989 2:0

16e minuut.
Lajnšček verovert de bal door een tackle van achteren. Jenko rent richting de bal. Lajnšček rent richting de bal. Lajnšček schiet op doel. Zgaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gftcrcrcz - NK MARIBOR 1960 VM 1989 3:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trobec met de inworp. Rečnik geeft een lange en hoge pass. Jenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Apnar rent richting de bal. Trobec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahac. Ahac krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Maček verovert de bal door een tackle van achteren. Lajnšček onderschept slim de pass. Lajnšček met een sublieme pass. Jenko is nu in balbezit. Jenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gftcrcrcz 37%, NK MARIBOR 1960 VM 1989 63%.
gftcrcrcz - NK MARIBOR 1960 VM 1989 3:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrovatin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lajnšček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček schiet op doel. Zgaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gftcrcrcz 42%, NK MARIBOR 1960 VM 1989 58%.
gftcrcrcz - NK MARIBOR 1960 VM 1989 3:0