Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benjamingh Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Thoresen is nu in balbezit. Thoresen geeft de bal voor. Otnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes rent richting de bal. Sannes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 1:0

12e minuut.
Josefsen geeft een hoge lob. Otnes rent richting de bal. Met opzet legt Heggem zijn tegenspeler op de grond. Heggem krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Østvang verovert de bal door een tackle van achteren. Østvang probeert naar een medespeler te passen. Sannes rent richting de bal. Sannes haalt uit met een fantastische trap. Maurstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 2:0

16e minuut.
Otnes verovert de bal door een tackle van achteren. Otnes speelt de bal door. Josefsen rent richting de bal. Nordvik onderschept slim de pass. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Åmodt bokst de bal weg.

18e minuut.
Nilsen rent richting de bal. Nilsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Ånestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lillegård geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hennum de bal. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 2:1

21e minuut.
Otnes rent richting de bal. Heggem onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Josefsen. Josefsen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Østvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørk rent richting de bal. Bjørk geeft een hoge lob. Nordvik rent richting de bal. Nordvik schiet op doel. Åmodt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benjamingh - Gabiley FC 2:2

30e minuut.
Østvang haalt uit met een fantastische trap. Thoresen geeft een lange en hoge pass. Daar is Bjørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sannes is nu in balbezit. Sannes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 3:2

36e minuut.
Bjørk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Josefsen. Bjørk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjørk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nordvik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 58%, Gabiley FC 42%.
benjamingh - Gabiley FC 3:2

47e minuut.
Wergeland met een snelle inworp. Taraldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen geeft de bal voor. Nilsen heeft problemen om de bal te vangen. Nilsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Severinsen verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsen probeert naar een medespeler te passen. Lillegård heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland rent richting de bal. Dagsland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nilsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thoresen rent richting de bal. Lillegård maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lillegård moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lillegård schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 62%, Gabiley FC 38%.
benjamingh - Gabiley FC 3:2