Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC KVS `SVK`
352 Tactiek NONA
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 61.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Preguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša onderschept slim de pass. Blanuša probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăscărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Francioso de bal. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu schiet op doel. Məhərəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vizcarra de bal. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 0:1

7e minuut.
Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizcarra. Vizcarra krijgt een gele kaart. Blanuša raakt geblesseerd tijdens het duel. Przedpełski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lăscărescu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vizcarra geeft een hoge lob. Troester kopt de bal weg. Acevedo is nu in balbezit. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu geeft een lange en hoge pass. Məhərəmli bokst de bal weg.

11e minuut.
Riganò raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hlůžek komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Cazenave speelt de bal door. Blanuša rent richting de bal. Blanuša passt de bal zonder na te denken. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cazenave geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu kopt de bal weg. de Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Blanuša is nu in balbezit. Blanuša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave passt de bal met de wreef. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli bokst de bal weg. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 0:2

17e minuut.
Cazenave is nu in balbezit. Cazenave passt de bal zonder na te denken. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 0:3

22e minuut.
Blanuša kopt de bal weg. Francioso speelt de bal door. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schiet op doel. Novevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 1:3

25e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel. Novevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor. Gaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 2:3

27e minuut.
Benvindo geeft een lange en hoge pass. Novevski rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Carranza draait met de bal, schiet en ... Gaher probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 3:3

31e minuut.
Preguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Preguinho geeft de bal voor. Carranza kopt de bal weg. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers met een sublieme pass. Cazenave met een sublieme pass. Preguinho is nu in balbezit. Blanuša verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli passt de bal zonder na te denken. Carranza rent richting de bal. Carranza schiet op doel. Novevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaher bokst de bal weg.

41e minuut.
Troester kopt de bal weg. Lăscărescu speelt de bal door. Blanuša is nu in balbezit. Blanuša schiet op doel. Paal! Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. de Cordeiro probeert naar een medespeler te passen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers geeft een lange en hoge pass. Lăscărescu krijgt zijn hoofd ertegen. Məhərəmli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 56%, KVS `SVK` 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 3:3

47e minuut.
Troester geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cazenave de bal. Cazenave met een sublieme pass. Blanuša is nu in balbezit. Blanuša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Blanuša passt de bal zonder na te denken. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu schiet op doel. Məhərəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Przedpełski passt de bal in één keer door. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers probeert naar een medespeler te passen. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Francioso speelt de bal door. Troester probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lăscărescu rent richting de bal. Vizcarra onderschept slim de pass. Vizcarra speelt de bal door. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanuša rent richting de bal. Blanuša haalt uit met een fantastische trap. Məhərəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 3:4

83e minuut.
Lăscărescu kopt de bal weg. Przedpełski kan de bal niet met de borst controleren. de Cordeiro met een sublieme pass. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu geeft een hoge lob. Məhərəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cazenave rent richting de bal. Cazenave met een sublieme pass. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu schiet op doel. Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 3:5

87e minuut.
Cazenave passt de bal in één keer door. Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 70%, KVS `SVK` 30%.
R. Antwerp.FC - KVS `SVK` 3:5