Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:33
  • Competitiewedstrijd: 1. Division.01
  • Stadion: æggebakken
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 38908
ovo Fc Amager
3-5-2 1.03 Tactiek offensiv
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Gábris is nu in balbezit. Gábris passt de bal met de wreef. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu geeft een lange en hoge pass. Cervinski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cervinski draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Schjødt met een harde bal richting middenveld. de Quadros heeft problemen om de bal te vangen. de Quadros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Fc Amager 0:1

15e minuut.
Moldava heeft problemen om de bal te vangen. Feliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliz passt de bal zonder na te denken. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski draait met de bal, schiet en ... Schjødt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Quadros kan de bal niet met de borst controleren. Schjødt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aslaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Quadros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Fc Amager 0:2

24e minuut.
Vidal dos Reis is nu in balbezit. Vidal dos Reis passt de bal zonder na te denken. Klimenta met een sublieme pass. Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Cervinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Variaş is nu in balbezit. Variaş geeft een hoge lob. Nowosielski speelt de bal door. Tranholm is nu in balbezit. Tranholm schiet op doel. De bal raakt de paal. Peker onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pikachu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feliz is nu in balbezit. Feliz geeft de bal voor. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. Schjødt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Fc Amager 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 59%, Fc Amager 41%.
ovo - Fc Amager 0:3

49e minuut.
Klimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimenta geeft een lange en hoge pass. de Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quadros passt de bal met de wreef. Pikachu geeft een lange en hoge pass. Schjødt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Laurenti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hashon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Pikachu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mousset de bal. Cervinski rent richting de bal. Cervinski draait met de bal, schiet en ... Schjødt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cichoń passt de bal zonder na te denken. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu geeft een hoge lob. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gábris passt de bal in één keer door. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros passt de bal met de wreef. Cervinski rent richting de bal. Cervinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Fc Amager 0:4

69e minuut.
Mousset geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikachu met een snelle inworp. Feliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Moldava met een sublieme pass. Krage bereikt de bal nog maar net als eerste. Krage passt de bal zonder na te denken. Dau is nu in balbezit. Dau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gábris onderschept slim de pass. Gábris geeft een hoge lob. Windfeld heeft problemen om de bal te vangen. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ovo - Fc Amager 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ovo 57%, Fc Amager 43%.
ovo - Fc Amager 0:5