Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nymark Spangsbjerg IF
FRN1 Tactiek Forsøg
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
57.7 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


25e minuut.
Debreceni rent richting de bal. Bøje onderschept slim de pass. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Spangsbjerg IF 1:0

27e minuut.
Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas geeft de bal voor. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä draait met de bal, schiet en ... Ørstrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Spangsbjerg IF 2:0

31e minuut.
Krohn verovert de bal door een tackle van achteren. Smółka onderschept slim de pass. Smółka passt de bal zonder na te denken. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Okoń probeert naar een medespeler te passen. Koreň speelt de bal door. Debreceni rent richting de bal. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bärnsten probeert naar een medespeler te passen. Smółka rent richting de bal. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ørstrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 44%, Spangsbjerg IF 56%.
FC Nymark - Spangsbjerg IF 2:0

49e minuut.
Smółka speelt de bal door. Kivelä is nu in balbezit. Bøje bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä onderschept slim de pass. Kivelä schiet op doel. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Spangsbjerg IF 3:0

58e minuut.
Kivelä rent richting de bal. Krohn is nu in balbezit. Kivelä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kivelä krijgt een gele kaart.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kragh-Jacobsen met de inworp. Bartezzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær geeft een lange en hoge pass. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 46%, Spangsbjerg IF 54%.
FC Nymark - Spangsbjerg IF 3:0