Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyngham BK Nord-Als Boldklub
Normal Tactiek 4-1-3-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 42.2
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Doeltrap. Georgsen trapt de bal weg van het doel. Güneştepe speelt de bal door. Daar is Caviglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caviglione haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:1

14e minuut.
Charniak met een sublieme pass. Ferlara rent richting de bal. Ferlara speelt de bal door. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:2

19e minuut.
Charniak passt de bal met de wreef. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oxlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Oxlund de bal. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal in één keer door. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione haalt uit met een fantastische trap. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Graversen is nu in balbezit. Caviglione onderschept slim de pass. Caviglione speelt de bal door. Ferlara is nu in balbezit. Ferlara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Veermets speelt de bal door. Caviglione rent richting de bal. Caviglione met een sublieme pass. Ferlara rent richting de bal. Ferlara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:3

28e minuut.
Palmelund passt de bal in één keer door. Daar is Veermets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Ferlara rent richting de bal. Ferlara haalt uit met een fantastische trap. Georgsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:4

29e minuut.
Oxlund met een sublieme pass. Graversen controleert de bal met de borst. Oxlund rent richting de bal. Caviglione verovert de bal door een tackle van achteren. Caviglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:5

31e minuut.
Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione schiet op doel. Nedergaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aytemiz neemt de hoekschop. Graversen rent richting de bal. Caviglione onderschept slim de pass. Caviglione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:6

33e minuut.
Georgsen trapt de bal weg. Charniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Palmelund de bal. Ferlara is nu in balbezit. Ferlara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:7

35e minuut.
Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal in één keer door. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:8

36e minuut.
Ferlara is nu in balbezit. Ferlara passt de bal met de wreef. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:9

40e minuut.
Orović geeft de bal voor. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz speelt de bal door. Ferlara rent richting de bal. Ferlara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Charniak kopt de bal weg. Ferlara heeft problemen om de bal te vangen. Ferlara passt de bal zonder na te denken. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione schiet op doel. Georgsen bokst de bal weg.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Nedergaard de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Charniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caviglione maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Nedergaard de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 74%, Nord-Als Boldklub 26%.
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:9

48e minuut.
Graversen is nu in balbezit. Graversen passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara haalt uit met een fantastische trap. Georgsen bokst de bal weg.

51e minuut.
Georgsen met een harde bal richting middenveld. Daar is Graversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferlara kopt de bal weg. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferlara is nu in balbezit. Ferlara haalt uit met een fantastische trap. Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:10

54e minuut.
Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Daar is Caviglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caviglione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:11

56e minuut.
Flindt met een sublieme pass. Maska is nu in balbezit. Maska passt de bal in één keer door. Caviglione rent richting de bal. Caviglione passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska geeft een hoge lob. Aytemiz controleert de bal met de borst. Aytemiz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:12

65e minuut.
Doeltrap. Georgsen trapt de bal weg van het doel. Veermets speelt de bal door. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ferlara passt de bal zonder na te denken. Charniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Charniak geeft een hoge lob. Caviglione springt en kopt de bal. Nedergaard probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shatilo probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz probeert naar een medespeler te passen. Caviglione rent richting de bal. Caviglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:13

73e minuut.
Malmros rent richting de bal. Orović verovert de bal door een tackle van achteren. Orović geeft een hoge lob. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aytemiz zal de hoekschop nemen. Caviglione springt en kopt de bal. Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:14

76e minuut.
Charniak met een snelle inworp. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara probeert naar een medespeler te passen. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:15

77e minuut.
Åberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Åberg. Åberg krijgt een gele kaart. Caviglione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aytemiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nedergaard de bal. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:16

81e minuut.
Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe met een sublieme pass. Caviglione rent richting de bal. Ferlara rent richting de bal. Ferlara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palmelund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charniak met een sublieme pass. Daar is Caviglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caviglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 86%, Nord-Als Boldklub 14%.
Lyngham BK - Nord-Als Boldklub 0:17