Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa Locomotiv Yggdrasil
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 13.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Enevoldsen onderschept slim de pass. Enevoldsen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingeman met een snelle inworp. Grundtvig geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Uldahl rent richting de bal. Uldahl speelt de bal door. Løve Andersen met een sublieme pass. Rytter is nu in balbezit. Rytter draait met de bal, schiet en ... Bredal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 54%, Locomotiv Yggdrasil 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Villa - Locomotiv Yggdrasil 0:0

62e minuut.
Uldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig verovert de bal door een tackle van achteren. Grundtvig met een sublieme pass. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen haalt uit met een fantastische trap. Myrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jansen probeert naar een medespeler te passen. Riisager bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisager probeert naar een medespeler te passen. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fuglsang is nu in balbezit. Løve Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Løve Andersen probeert naar een medespeler te passen. Riisager bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisager geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rytter is nu in balbezit. Rytter haalt uit met een fantastische trap. Bredal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 49%, Locomotiv Yggdrasil 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Villa - Locomotiv Yggdrasil 0:0