Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa Offlao fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Lindner heeft problemen om de bal te vangen. Hyllested is nu in balbezit. Grundtvig begaat een overtreding. Grundtvig krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bramming geeft een lange en hoge pass. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen passt de bal zonder na te denken. Gravesen is nu in balbezit. Gravesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ingeman met de inworp. Grundtvig rent richting de bal. Grundtvig geeft een hoge lob. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 53%, Offlao fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Villa - Offlao fc 0:0

47e minuut.
Hyllested is nu in balbezit. Gravesen is nu in balbezit. Gravesen passt de bal in één keer door. Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hyllested speelt de bal door. Højland is nu in balbezit. Stadsgaard is nu in balbezit. Højland rent richting de bal. Højland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lyhne met de inworp. Espersen rent richting de bal. Roden is nu in balbezit. Roden passt de bal in één keer door. Lyhne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fuglsang verovert de bal door een tackle van achteren. Fuglsang speelt de bal door. Espersen is nu in balbezit. Højland verovert de bal door een tackle van achteren. Højland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Højland is nu in balbezit. Højland passt de bal zonder na te denken. Fuglsang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard onderschept slim de pass. Stadsgaard draait met de bal, schiet en ... Bredal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lyhne rent richting de bal. Lyhne geeft een hoge lob. Hyllested probeert de bal aan de voet te houden. Stadsgaard is nu in balbezit. Stadsgaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Roden rent richting de bal. Roden speelt de bal door. Lyhne speelt de bal door. Stadsgaard is nu in balbezit. Stadsgaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 62%, Offlao fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Villa - Offlao fc 0:0