Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Offlao fc FC Villa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Koch-Hansen is nu in balbezit. Ellehammer onderschept slim de pass. Ellehammer passt de bal met de wreef. Højland rent richting de bal. Højland passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Offlao fc - FC Villa 1:0

6e minuut.
Daar is Højben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Højben. Højben krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Christian Andersen is nu in balbezit. Højland onderschept slim de pass. Stadsgaard rent richting de bal. Stadsgaard schiet op doel. Bredal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Offlao fc - FC Villa 2:0

14e minuut.
Terkelsen passt de bal met de wreef. Grundtvig rent richting de bal. Grundtvig speelt de bal door. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jansen kopt de bal weg. Hyllested is nu in balbezit. Grundtvig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grundtvig krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Koch-Hansen probeert naar een medespeler te passen. Roden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grundtvig. Grundtvig krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Klungelig pakt Højland de bal. Højland met een sublieme pass. Stadsgaard rent richting de bal. Stadsgaard schiet op doel. Christian Andersen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Koch-Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Koch-Hansen speelt de bal door. Bramming is nu in balbezit. Gravesen onderschept slim de pass. Gravesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Offlao fc 38%, FC Villa 62%.
Offlao fc - FC Villa 2:0

51e minuut.
Inworp. Højben met de inworp. Ellehammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellehammer draait met de bal, schiet en ... Christian Andersen kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Offlao fc - FC Villa 3:0

76e minuut.
Ingeman met de inworp. Daar is Lundberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundberg passt de bal in één keer door. Gravesen rent richting de bal. Gravesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Offlao fc 31%, FC Villa 69%.
Offlao fc - FC Villa 3:0