Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa maen sharaf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bredal probeert naar een medespeler te passen. Aske kopt de bal weg. Dyrholm rent richting de bal. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sommer passt de bal met de wreef. Dyrholm rent richting de bal. Jansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dengsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengsøe passt de bal met de wreef. Espersen rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa - maen sharaf 0:1

16e minuut.
Dahl Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig passt de bal met de wreef. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fuglsang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koch-Hansen komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Christian Andersen geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Mylius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm geeft een lange en hoge pass. Bredal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Dyrholm verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrholm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koch de bal. Koch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Dyrholm verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrholm probeert naar een medespeler te passen. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dengsøe rent richting de bal. Dahl Jensen is nu in balbezit. Dengsøe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dengsøe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 67%, maen sharaf 33%.
FC Villa - maen sharaf 0:1

49e minuut.
Aske bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch-Hansen onderschept slim de pass. Koch-Hansen probeert naar een medespeler te passen. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dyrholm onderschept slim de pass. Dyrholm haalt uit met een fantastische trap. Christian Andersen kopt de bal weg. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Aske met een sublieme pass. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Espersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Espersen begaat een overtreding. Espersen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 52%, maen sharaf 48%.
FC Villa - maen sharaf 0:1