Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiv Yggdrasil Lucky69
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Uldahl verovert de bal door een tackle van achteren. Hove onderschept slim de pass. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hove verovert de bal door een tackle van achteren. Hove schiet op doel. Myrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Borup rent richting de bal. Holgersen onderschept slim de pass. Lauberg is nu in balbezit. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Lucky69 1:0

18e minuut.
Ipsen geeft een lange en hoge pass. Uldahl is nu in balbezit. Hove tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hove krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Veggerby geeft de bal voor. Bjerregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerregård passt de bal met de wreef. Borup geeft een lange en hoge pass. Skovsen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Borup bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter is nu in balbezit. Rytter passt de bal met de wreef. Holgersen rent richting de bal. Holgersen probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Lucky69 2:0

40e minuut.
Lauberg geeft een hoge lob. Inworp. Jacobsen met een snelle inworp. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rytter probeert naar een medespeler te passen. Rytter rent richting de bal. Borup verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Lucky69 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 46%, Lucky69 54%.
Locomotiv Yggdrasil - Lucky69 3:0

47e minuut.
Borup probeert naar een medespeler te passen. Porsborg is nu in balbezit. Porsborg schiet op doel. Enevoldsen kopt de bal weg. Daar is Porsborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jacobsen is nu in balbezit. Jacobsen geeft de bal voor. Klungelig pakt Rytter de bal. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Holgersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borup rent richting de bal. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen schiet op doel. Rytter probeert de bal aan de voet te houden. Schmeichel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Hove passt de bal met de wreef. Enevoldsen is nu in balbezit. Porsborg verovert de bal door een tackle van achteren. Porsborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Uldahl speelt de bal door. Borup is nu in balbezit. Borup speelt de bal door. Porsborg rent richting de bal. Porsborg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Myrup niet meer kan verder spelen. Wessel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dybdal met een snelle inworp. Holgersen kan de bal niet met de borst controleren. Holgersen geeft een lange en hoge pass. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter haalt uit met een fantastische trap. Schmeichel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Borup is nu in balbezit. Holgersen is nu in balbezit. Holgersen speelt de bal door. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Lucky69 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 62%, Lucky69 38%.
Locomotiv Yggdrasil - Lucky69 4:0