Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakskov Offlao fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Stadsgaard passt de bal in één keer door. Højland is nu in balbezit. Bondesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondesen krijgt een gele kaart. Højland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hyllested zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Stadsgaard de bal. Højland rent richting de bal. Højland schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ahlefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Højland onderschept slim de pass. Højland probeert naar een medespeler te passen. Stadsgaard is nu in balbezit. Stadsgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - Offlao fc 0:1

32e minuut.
Gjesing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyhne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Højland rent richting de bal. Højland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 68%, Offlao fc 32%.
Nakskov - Offlao fc 0:1

65e minuut.
Daar is Tvedten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner speelt de bal door. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard draait met de bal, schiet en ... Rossen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - Offlao fc 0:2

75e minuut.
Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Foldkjær de bal onder controle te krijgen. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard haalt uit met een fantastische trap. Rossen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - Offlao fc 0:3

77e minuut.
Hyllested passt de bal zonder na te denken. Møllehave bereikt de bal nog maar net als eerste. Højland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Højland krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Roden passt de bal met de wreef. Foldkjær is nu in balbezit. Stadsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stadsgaard haalt uit met een fantastische trap. Rossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - Offlao fc 0:4

86e minuut.
Daar is Møllehave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomassen is nu in balbezit. Thomassen met een sublieme pass. Stadsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadsgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - Offlao fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 66%, Offlao fc 34%.
Nakskov - Offlao fc 0:5