Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maen sharaf dunde united
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Aske bereikt de bal nog maar net als eerste. Aske probeert naar een medespeler te passen. Lautrup is nu in balbezit. de Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mylius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Aske rent richting de bal. Bennedsen begaat een overtreding. Bennedsen krijgt een gele kaart. Aske wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aske kan niet meer verder spelen. Nøddebo komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dyrholm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
maen sharaf - dunde united 1:0

30e minuut.
Overby is nu in balbezit. Nøddebo onderschept slim de pass. Nøddebo probeert naar een medespeler te passen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maen sharaf - dunde united 2:0

39e minuut.
Bennedsen onderschept slim de pass. Bennedsen speelt de bal door. Langberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Langberg draait met de bal, schiet en ... Møgelvang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maen sharaf 31%, dunde united 69%.
maen sharaf - dunde united 2:0

61e minuut.
Sommer kopt de bal weg. Zobel is nu in balbezit. Dyrholm maakt een afschuwelijke overtreding. Dyrholm krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm passt de bal in één keer door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maen sharaf 37%, dunde united 63%.
maen sharaf - dunde united 2:0