Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakskov Locomotiv Yggdrasil
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Holgersen controleert de bal met de borst. Overby rent richting de bal. Overby passt de bal zonder na te denken. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlefeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlefeldt geeft de bal voor. Crone krijgt zijn hoofd ertegen. Myrup maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - Locomotiv Yggdrasil 1:0

42e minuut.
Rytter probeert naar een medespeler te passen. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 45%, Locomotiv Yggdrasil 55%.
Nakskov - Locomotiv Yggdrasil 1:0

62e minuut.
Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Holgersen is nu in balbezit. Holgersen passt de bal zonder na te denken. Rytter rent richting de bal. Rytter draait met de bal, schiet en ... Villumsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Veggerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Oppenheimer is nu in balbezit. Crone is nu in balbezit. Crone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen speelt de bal door. Rytter kan de bal niet met de borst controleren. Holgersen rent richting de bal. Holgersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Holgersen onderschept slim de pass. Holgersen passt de bal zonder na te denken. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter schiet op doel. Villumsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nakskov - Locomotiv Yggdrasil 1:1

83e minuut.
Overby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Møllehave komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 58%, Locomotiv Yggdrasil 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakskov - Locomotiv Yggdrasil 1:1