Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa dunde united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


43e minuut.
Zobel speelt de bal door. Grundtvig rent richting de bal. Grundtvig probeert naar een medespeler te passen. Gravesen rent richting de bal. Gravesen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa - dunde united 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 54%, dunde united 46%.
FC Villa - dunde united 1:0

53e minuut.
Bennedsen is nu in balbezit. Bennedsen geeft een lange en hoge pass. Vadum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Langberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vadum bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadum geeft een hoge lob. Kragh-Jacobsen kopt de bal weg. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel onderschept slim de pass. Overby speelt de bal door. Langberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Langberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Villa - dunde united 1:1

87e minuut.
Espersen geeft een hoge lob. Juul heeft problemen om de bal te vangen. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen haalt uit met een fantastische trap. Knutzen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa - dunde united 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 49%, dunde united 51%.
FC Villa - dunde united 2:1