Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder F.C. OrebroN
451 Tactiek 433
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten slecht
goed Passen hopeloos
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Pagh speelt de bal door. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff passt de bal in één keer door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Schack is nu in balbezit. Schack passt de bal met de wreef. Pagh probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Roden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Roden met een harde bal richting middenveld. Wulff kopt de bal weg. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Roden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - F.C. OrebroN 1:0

11e minuut.
Lennato rent richting de bal. Pagh verovert de bal door een tackle van achteren. Pagh probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle controleert de bal met de borst. Lejbølle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Wulff passt de bal zonder na te denken. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - F.C. OrebroN 2:0

21e minuut.
Wulff geeft een hoge lob. Pagh rent richting de bal. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Lejbølle onderschept slim de pass. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Roden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - F.C. OrebroN 3:0

31e minuut.
Bách verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff is nu in balbezit. Wulff speelt de bal door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - F.C. OrebroN 4:0

32e minuut.
Milton met een sublieme pass. Ribers is nu in balbezit. Ribers passt de bal met de wreef. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle passt de bal in één keer door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - F.C. OrebroN 5:0

39e minuut.
Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch met een sublieme pass. Klungelig pakt Pagh de bal. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Brun rent richting de bal. Brun geeft een lange en hoge pass. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. Roden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - F.C. OrebroN 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 18%, F.C. OrebroN 82%.
ape recorder - F.C. OrebroN 6:0

48e minuut.
Munch speelt de bal door. Pagh rent richting de bal. Pagh speelt de bal door. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bách met de inworp. Schack is nu in balbezit. Schack passt de bal in één keer door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. Roden bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schack zal de hoekschop nemen. Wulff kopt de bal weg. Roden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wulff onderschept slim de pass. Wulff met een sublieme pass. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Roden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Lejbølle is nu in balbezit. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone maakt een afschuwelijke overtreding. Crone krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pagh passt de bal zonder na te denken. Brun speelt de bal door. Munch speelt de bal door. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lindrup probeert naar een medespeler te passen. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff geeft een hoge lob. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lejbølle probeert de bal aan de voet te houden. Wulff met een sublieme pass. Daar is Lennato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 11%, F.C. OrebroN 89%.
ape recorder - F.C. OrebroN 6:0