Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Aalborg Man UDK
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


26e minuut.
Borre kopt de bal weg. Reichhardt heeft problemen om de bal te vangen. Linde is nu in balbezit. Reichhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Reichhardt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klausholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann is nu in balbezit. Randrup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randrup krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Grønkær is nu in balbezit. Grønkær geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ørskov de bal. Thomassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomassen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Borre passt de bal met de wreef. Thomassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomassen probeert naar een medespeler te passen. Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Aalborg 44%, Man UDK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Aalborg - Man UDK 0:0

51e minuut.
Ørskov heeft problemen om de bal te vangen. Hermann is nu in balbezit. Hermann met een sublieme pass. Reichhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Johannesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre verovert de bal door een tackle van achteren. Borre met een sublieme pass. Arnoldus is nu in balbezit. Arnoldus schiet op doel. Ølbye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Hermann rent richting de bal. Ørskov onderschept slim de pass. Ørskov passt de bal met de wreef. Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Aalborg - Man UDK 1:0

69e minuut.
Svendstrup geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindholm met de inworp. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grønkær passt de bal zonder na te denken. Daar is Reichhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilmark onderschept slim de pass. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Aalborg 45%, Man UDK 55%.
Red Bull Aalborg - Man UDK 1:0