Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man UDK ape recorder
Normal Tactiek 451
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 48.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Oxholm de bal. Pagh rent richting de bal. Klausholm is nu in balbezit. Pagh onderschept slim de pass. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ølbye trapt de bal weg van het doel. Munch kopt de bal weg. Daar is Oxholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagh is nu in balbezit. Pagh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Egeland met een sublieme pass. Pagh is nu in balbezit. Pagh draait met de bal, schiet en ... Ølbye probeert wanhopig de bal te grijpen. Højben probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:1

5e minuut.
Reichhardt met een sublieme pass. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:2

10e minuut.
Lejbølle passt de bal in één keer door. Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun geeft een hoge lob. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:3

12e minuut.
Lejbølle probeert de bal met de borst te controleren. Lejbølle passt de bal met de wreef. Egeland speelt de bal door. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:4

14e minuut.
Schack passt de bal zonder na te denken. Johannesen heeft problemen om de bal te vangen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Ølbye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Schack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Egeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egeland speelt de bal door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brun geeft een lange en hoge pass. Egeland heeft problemen om de bal te vangen. Egeland passt de bal in één keer door. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Ølbye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:5

27e minuut.
Sælboe rent richting de bal. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle met een sublieme pass. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bách geeft een hoge lob. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannesen rent richting de bal. Pagh onderschept slim de pass. Pagh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ølbye bokst de bal weg.

44e minuut.
Sælboe is nu in balbezit. Brun onderschept slim de pass. Brun probeert naar een medespeler te passen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man UDK 82%, ape recorder 18%.
Man UDK - ape recorder 0:5

54e minuut.
Handrup rent richting de bal. Handrup geeft een hoge lob. Sælboe kopt de bal weg. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oxholm rent richting de bal. Lejbølle onderschept slim de pass. Lejbølle passt de bal met de wreef. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Egeland de bal. Egeland passt de bal in één keer door. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sælboe rent richting de bal. Lejbølle verovert de bal door een tackle van achteren. Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Pagh is nu in balbezit. Pagh schiet op doel. Ølbye bokst de bal weg.

67e minuut.
Munch kopt de bal weg. Daar is Pagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johannesen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johannesen krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pagh passt de bal zonder na te denken. Daar is Dam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dam probeert naar een medespeler te passen. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:6

78e minuut.
Brun probeert naar een medespeler te passen. Pagh rent richting de bal. Pagh speelt de bal door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Schack passt de bal in één keer door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal in één keer door. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Schack geeft de bal voor. Ølbye met een sublieme pass. Hermann met een sublieme pass. Reichhardt is nu in balbezit. Reichhardt schiet op doel. Kaniewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Handrup heeft problemen om de bal te vangen. Handrup met een sublieme pass. Brun met een sublieme pass. Pagh is nu in balbezit. Pagh schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man UDK - ape recorder 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man UDK 75%, ape recorder 25%.
Man UDK - ape recorder 0:7