Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Man UDK
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 14.5
good Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bách passt de bal zonder na te denken. Brun rent richting de bal. Brun met een sublieme pass. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 1:0

4e minuut.
Munch verovert de bal door een tackle van achteren. Munch speelt de bal door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Ølbye probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Spang Olsen kopt de bal weg. Johannesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle onderschept slim de pass. Lejbølle controleert de bal met de borst. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dam geeft een lange en hoge pass. Schack kan de bal niet met de borst controleren. Schack passt de bal met de wreef. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 2:0

12e minuut.
Handrup speelt de bal door. Sælboe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Handrup. Handrup krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Schack met een sublieme pass. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle draait met de bal, schiet en ... Ølbye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Schack rent richting de bal. Schack passt de bal in één keer door. Egeland speelt de bal door. Klungelig pakt Lejbølle de bal. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Schack met de inworp. Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spang Olsen de bal. Spang Olsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spang Olsen. Hermann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oxholm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arce is nu in balbezit. Reichhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Reichhardt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Spang Olsen probeert naar een medespeler te passen. Egeland probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 23%, Man UDK 77%.
ape recorder - Man UDK 3:0

48e minuut.
Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun passt de bal in één keer door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 4:0

56e minuut.
Oxholm probeert naar een medespeler te passen. Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun geeft de bal voor. Egeland rent richting de bal. Egeland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Egeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland passt de bal met de wreef. Schack met een sublieme pass. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dam is nu in balbezit. Schack verovert de bal door een tackle van achteren. Schack probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lejbølle de bal. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Bách met de inworp. Schack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack geeft een hoge lob. Johannesen kopt de bal weg. Ølbye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lejbølle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 5:0

70e minuut.
Spang Olsen passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eje met de inworp. Hermann rent richting de bal. Hermann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Schack rent richting de bal. Schack geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lejbølle de bal. Lejbølle schiet op doel. Ølbye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 6:0

80e minuut.
Brun is nu in balbezit. Brun passt de bal met de wreef. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Man UDK 7:0

85e minuut.
Handrup passt de bal zonder na te denken. Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bách zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schack geeft een hoge lob. Klungelig pakt Højben de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 20%, Man UDK 80%.
ape recorder - Man UDK 7:0