Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. OrebroN Red Bull Aalborg
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Thomassen rent richting de bal. Milton onderschept slim de pass. Milton speelt de bal door. Christian Andersen is nu in balbezit. Christian Andersen draait met de bal, schiet en ... Alminde bokst de bal weg.

4e minuut.
Mandrup geeft de bal voor. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton passt de bal met de wreef. Ribers is nu in balbezit. Ribers geeft de bal voor. Alminde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Christian Andersen is nu in balbezit. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Andersen is nu in balbezit. Sandberg rent richting de bal. Sandberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Red Bull Aalborg 1:0

12e minuut.
Linde met een sublieme pass. Randrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Andersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christian Andersen krijgt een gele kaart. Randrup roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Randrup kan niet meer verder spelen. Nielsen Kjær komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Klungelig pakt Mandrup de bal. Mandrup met een sublieme pass. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg haalt uit met een fantastische trap. Alminde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Red Bull Aalborg 2:0

25e minuut.
Haargård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørskov rent richting de bal. Ørskov probeert naar een medespeler te passen. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grønkær met een sublieme pass. Daar is Thomassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thomassen raakt geblesseerd tijdens het duel. Thomassen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Red Bull Aalborg 2:1

45e minuut.
Thomassen is nu in balbezit. Thomassen passt de bal zonder na te denken. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Borre heeft problemen om de bal te vangen. Borre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. OrebroN 62%, Red Bull Aalborg 38%.
F.C. OrebroN - Red Bull Aalborg 2:1

49e minuut.
Haargård geeft de bal voor. Inworp. Borre met de inworp. Thomassen rent richting de bal. Thomassen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Nielsen Kjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lennato onderschept slim de pass. Lennato speelt de bal door. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato met een sublieme pass. Daar is Svendstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. OrebroN 61%, Red Bull Aalborg 39%.
F.C. OrebroN - Red Bull Aalborg 2:1