Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc København Team Lykkehus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Brødsgård is nu in balbezit. Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelgaard probeert naar een medespeler te passen. Bresemann is nu in balbezit. Bresemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Andersen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lauberg de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mickelborg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lohse kopt de bal weg. Damhus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jansen verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerring rent richting de bal. Nyman speelt de bal door. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann haalt uit met een fantastische trap. Hvidt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc København 48%, Team Lykkehus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc København - Team Lykkehus 0:0

46e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Bresemann verovert de bal door een tackle van achteren. Bresemann probeert naar een medespeler te passen. Melander rent richting de bal. Melander haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Andersen onderschept slim de pass. Lohse is nu in balbezit. Andersen onderschept slim de pass. Andersen haalt uit met een fantastische trap. Damhus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - Team Lykkehus 1:0

66e minuut.
Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen rent richting de bal. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - Team Lykkehus 2:0

67e minuut.
Andersen passt de bal in één keer door. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daneskov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daneskov krijgt een gele kaart. Daniels roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daniels kan niet meer verder spelen. Grunwald komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mickelborg rent richting de bal. Brødsgård verovert de bal door een tackle van achteren. Brødsgård probeert naar een medespeler te passen. Jansen is nu in balbezit. Jansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nyman probeert naar een medespeler te passen. Munch rent richting de bal. Munch speelt de bal door. Klungelig pakt Bresemann de bal. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc København 37%, Team Lykkehus 63%.
Fc København - Team Lykkehus 2:0