Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hafnia BK F.C. OrebroN
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Ribers rent richting de bal. Alminde begaat een overtreding. Ribers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lennato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandberg rent richting de bal. Sandberg draait met de bal, schiet en ... Tengbjerg bokst de bal weg.

14e minuut.
Christiansen geeft een hoge lob. Ribers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klausen de bal onder controle te krijgen. Ribers rent richting de bal. Ribers geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lennato probeert naar een medespeler te passen. Waldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Foldkjær zijn tegenspeler op de grond. Foldkjær krijgt een gele kaart. Waldemar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Waldemar kan niet meer verder spelen. Sejr komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Alminde kopt de bal weg. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejr met een sublieme pass. Sandberg rent richting de bal. Sandberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lennato rent richting de bal. Lennato passt de bal in één keer door. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton draait met de bal, schiet en ... Craouker probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafnia BK 52%, F.C. OrebroN 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hafnia BK - F.C. OrebroN 0:0

50e minuut.
Dahm met een sublieme pass. Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato met een sublieme pass. Mandrup rent richting de bal. Mandrup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandberg is nu in balbezit. Sandberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hafnia BK - F.C. OrebroN 0:1

53e minuut.
Ribers passt de bal met de wreef. Daar is Milton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milton speelt de bal door. Sandberg rent richting de bal. Sandberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Klausen is nu in balbezit. Milton verovert de bal door een tackle van achteren. Milton passt de bal in één keer door. Sandberg rent richting de bal. Sandberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Haargård onderschept slim de pass. Haargård passt de bal zonder na te denken. Ribers met een sublieme pass. Sejr rent richting de bal. Sejr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sandberg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Christiansen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mandrup geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Milton de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafnia BK 65%, F.C. OrebroN 35%.
Hafnia BK - F.C. OrebroN 0:1