Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. OrebroN Hafnia BK
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Milton speelt de bal door. Christian Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oxlund zijn tegenspeler op de grond. Oxlund krijgt een gele kaart. Christian Andersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lennato wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Waldemar rent richting de bal. Christiansen is nu in balbezit. Christian Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Waldemar rent richting de bal. Waldemar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato verovert de bal door een tackle van achteren. Lennato passt de bal met de wreef. Waldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Hafnia BK 1:0

34e minuut.
Christian Andersen is nu in balbezit. Christian Andersen geeft de bal voor. Craouker bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemar onderschept slim de pass. Waldemar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. OrebroN - Hafnia BK 2:0

44e minuut.
Inworp. Ribers met een snelle inworp. Milton speelt de bal door. Christian Andersen rent richting de bal. Christian Andersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. OrebroN 35%, Hafnia BK 65%.
F.C. OrebroN - Hafnia BK 2:0

63e minuut.
Klungelig pakt Alminde de bal. Lennato rent richting de bal. Lennato speelt de bal door. Waldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hermansen passt de bal in één keer door. Dahm rent richting de bal. Groth verovert de bal door een tackle van achteren. Groth haalt uit met een fantastische trap. Korsbæk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Craouker met een harde bal richting middenveld. Christian Andersen kopt de bal weg. Waldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. OrebroN 40%, Hafnia BK 60%.
F.C. OrebroN - Hafnia BK 2:0