Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder Hafnia BK
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Schack onderschept slim de pass. Schack probeert naar een medespeler te passen. Pagh is nu in balbezit. Pagh draait met de bal, schiet en ... Tengbjerg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tengbjerg speelt de bal door. Lejbølle kopt de bal weg. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 1:0

11e minuut.
Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack met een sublieme pass. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Foldkjær geeft een lange en hoge pass. Handrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrup passt de bal met de wreef. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schack passt de bal in één keer door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle passt de bal met de wreef. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... Tengbjerg bokst de bal weg. Klungelig pakt Craouker de bal. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... Tengbjerg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lejbølle passt de bal met de wreef. Egeland is nu in balbezit. Egeland geeft een hoge lob. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 2:0

20e minuut.
Stensen probeert de bal aan de voet te houden. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lejbølle passt de bal in één keer door. Egeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland passt de bal met de wreef. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pagh is nu in balbezit. Christiansen rent richting de bal. Christiansen geeft de bal voor. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Arce speelt de bal door. Egeland is nu in balbezit. Egeland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Schack met een sublieme pass. Egeland is nu in balbezit. Egeland speelt de bal door. Schack geeft een lange en hoge pass. Pagh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 3:0

29e minuut.
Egeland onderschept slim de pass. Egeland passt de bal in één keer door. Schack speelt de bal door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Handrup rent richting de bal. Handrup passt de bal zonder na te denken. Egeland geeft een hoge lob. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Craouker speelt de bal door. Klungelig pakt Oxlund de bal. Pagh is nu in balbezit. Pagh schiet op doel. Tengbjerg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 4:0

36e minuut.
Schack rent richting de bal. Schack speelt de bal door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Tengbjerg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 5:0

43e minuut.
Hermansen is nu in balbezit. Hermansen met een sublieme pass. Munch met een sublieme pass. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 6:0

45e minuut.
Klausen is nu in balbezit. Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland speelt de bal door. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 22%, Hafnia BK 78%.
ape recorder - Hafnia BK 6:0

50e minuut.
Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Schack met een sublieme pass. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 7:0

53e minuut.
Foldkjær geeft de bal voor. Inworp. Brun met een snelle inworp. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Munch rent richting de bal. Munch passt de bal zonder na te denken. Schack probeert naar een medespeler te passen. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Tengbjerg trapt de bal weg. Brun kopt de bal weg. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - Hafnia BK 8:0

75e minuut.
Schack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lejbølle de bal. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tengbjerg speelt de bal door. Munch speelt de bal door. Egeland probeert naar een medespeler te passen. Schack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Brun rent richting de bal. Brun probeert naar een medespeler te passen. Oxlund speelt de bal door. Daar is Pagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 23%, Hafnia BK 77%.
ape recorder - Hafnia BK 8:0