Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Aalborg Hafnia BK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Thomassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxlund rent richting de bal. Oxlund speelt de bal door. Arnoldus rent richting de bal. Arnoldus haalt uit met een fantastische trap. Tengbjerg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Aalborg - Hafnia BK 1:0

5e minuut.
Nielsen Kjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth is nu in balbezit. Nielsen Kjær tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Groth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alminde komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Aalborg - Hafnia BK 1:1

12e minuut.
Heintze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heintze speelt de bal door. Thomassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus is nu in balbezit. Arnoldus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nielsen Kjær passt de bal zonder na te denken. Randrup is nu in balbezit. Randrup probeert naar een medespeler te passen. Arnoldus is nu in balbezit. Arnoldus haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tengbjerg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Stensen passt de bal met de wreef. Groth rent richting de bal. Groth passt de bal in één keer door. Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alminde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tengbjerg trapt de bal weg van het doel. Nielsen Kjær heeft problemen om de bal te vangen. Randrup met een sublieme pass. Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus haalt uit met een fantastische trap. Tengbjerg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Svendstrup rent richting de bal. Groth bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Alminde verovert de bal door een tackle van achteren. Alminde schiet op doel. Alminde bokst de bal weg.

44e minuut.
Heintze kopt de bal weg. Reimer is nu in balbezit. Arnoldus begaat een overtreding. Arnoldus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Aalborg 45%, Hafnia BK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Aalborg - Hafnia BK 1:1

48e minuut.
Reimer met een snelle inworp. Klausen is nu in balbezit. Klausen geeft een lange en hoge pass. Stensen rent richting de bal. Stensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Reimer probeert naar een medespeler te passen. Hermansen is nu in balbezit. Heintze maakt een afschuwelijke overtreding. Hermansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermansen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alminde niet meer kan verder spelen. Lassen komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Christiansen is nu in balbezit. Christiansen geeft een hoge lob. Hermansen kopt de bal weg. Arnoldus heeft problemen om de bal te vangen. Arnoldus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Aalborg 61%, Hafnia BK 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Aalborg - Hafnia BK 1:1