Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hafnia BK Man UDK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Klausen probeert naar een medespeler te passen. Oxlund met een sublieme pass. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Groth rent richting de bal. Groth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Oxholm kopt de bal weg. Daar is Reimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reichhardt is nu in balbezit. Reichhardt haalt uit met een fantastische trap. Tengbjerg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hafnia BK - Man UDK 0:1

23e minuut.
Oxlund rent richting de bal. Oxlund probeert naar een medespeler te passen. Dam is nu in balbezit. Groth onderschept slim de pass. Groth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hermann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Christiansen de bal onder controle te krijgen. Reichhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichhardt schiet op doel. Tengbjerg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hafnia BK - Man UDK 0:2

25e minuut.
Reichhardt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abildgaard komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindholm rent richting de bal. Foldkjær schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lindholm raakt geblesseerd tijdens het duel. Klausholm wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tengbjerg met een sublieme pass. Johannesen kopt de bal weg. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oxlund probeert naar een medespeler te passen. Stensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensen probeert naar een medespeler te passen. Groth is nu in balbezit. Groth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ølbye trapt de bal weg. Klausen kopt de bal weg. Sælboe rent richting de bal. Alminde onderschept slim de pass. Alminde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafnia BK 58%, Man UDK 42%.
Hafnia BK - Man UDK 0:2

48e minuut.
Klausholm onderschept slim de pass. Klausholm met een sublieme pass. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Abildgaard rent richting de bal. Abildgaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dam geeft een lange en hoge pass. Sælboe is nu in balbezit. Hermansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermansen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klausholm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vestergård komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hafnia BK 45%, Man UDK 55%.
Hafnia BK - Man UDK 0:2