Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ape recorder aale ui
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 15.2
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schack verovert de bal door een tackle van achteren. Schack met een sublieme pass. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schack geeft een lange en hoge pass. Pagh heeft problemen om de bal te vangen. Lejbølle is nu in balbezit. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Quistgård de bal. Egeland met een sublieme pass. Daar is Pagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagh schiet op doel. Rodgers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 2:0

26e minuut.
Daar is Brun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brun passt de bal in één keer door. Lysemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh onderschept slim de pass. Pagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 3:0

30e minuut.
Kielgast heeft problemen om de bal te vangen. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal in één keer door. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 4:0

38e minuut.
Benjaminsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rodgers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland passt de bal met de wreef. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 5:0

41e minuut.
Schack geeft de bal voor. Benjaminsen heeft problemen om de bal te vangen. Lejbølle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benjaminsen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Benjaminsen kan niet meer verder spelen. Derveld komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 19%, aale ui 81%.
ape recorder - aale ui 5:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kielgast trapt de bal weg. Munch kopt de bal weg. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Munch speelt de bal door. Schack heeft problemen om de bal te vangen. Schack geeft een lange en hoge pass. Pagh heeft problemen om de bal te vangen. Pagh draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lejbølle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kyuchukov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brun met een snelle inworp. Kyuchukov heeft problemen om de bal te vangen. Kyuchukov speelt de bal door. Egeland is nu in balbezit. Egeland passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 6:0

65e minuut.
Schack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack passt de bal met de wreef. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Rodgers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 7:0

68e minuut.
Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov speelt de bal door. Brun probeert naar een medespeler te passen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Handrup geeft een hoge lob. Brun rent richting de bal. Derveld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Derveld moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Derveld schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Kielgast geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brun met de inworp. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Andreassen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schack met een snelle inworp. Egeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Sivertsen de bal onder controle te krijgen. Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov passt de bal met de wreef. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brun geeft de bal voor. Andreassen kan de bal niet met de borst controleren. Egeland probeert naar een medespeler te passen. Pagh heeft problemen om de bal te vangen. Pagh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Egeland geeft de bal voor. Kyuchukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov passt de bal zonder na te denken. Pagh is nu in balbezit. Pagh schiet op doel. Rodgers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ape recorder - aale ui 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ape recorder 22%, aale ui 78%.
ape recorder - aale ui 8:0