Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola Austria Laa
wurzel Tactiek Diagonal1
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
64.7 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Velghe geeft de bal voor. Beceren rent richting de bal. Eichert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eichert krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kalkan is nu in balbezit. Kalkan passt de bal in één keer door. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren rent richting de bal. Beceren haalt uit met een fantastische trap. Stronach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kranich geeft een hoge lob. Inworp. Castoldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silva Filho geeft de bal voor. Klosterhuber krijgt zijn hoofd ertegen. Wieland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wrockowiak onderschept slim de pass. Wrockowiak probeert naar een medespeler te passen. Škaloud geeft een lange en hoge pass. Beceren rent richting de bal. Beceren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Eichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eichert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Beceren wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Sperber met de inworp. Kalkan geeft een hoge lob. Moschitto is nu in balbezit. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Škaloud passt de bal in één keer door. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan geeft de bal voor. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren haalt uit met een fantastische trap. Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranich met een sublieme pass. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Beceren rent richting de bal. Beceren draait met de bal, schiet en ... Stronach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria Laa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 50%, Austria Laa 50%.
Squadra Viola - Austria Laa 0:1

51e minuut.
Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klosterhuber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Döğer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Beceren passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Golanko de bal. Moschitto rent richting de bal. Beceren is nu in balbezit. Beceren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Moliński speelt de bal door. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu speelt de bal door. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... Paal! Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sperber krijgt een gele kaart. Mulţescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Döğer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castoldi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sperber de bal. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Wieland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Viola - Austria Laa 1:1

70e minuut.
Daar is Škaloud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škaloud speelt de bal door. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hódosi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulţescu met een snelle inworp. Golanko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 46%, Austria Laa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Squadra Viola - Austria Laa 1:1