Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oyster Grün-Weiss Lainz
hüttengaudi Tactiek Wappa
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 58.8
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Neupert niet meer kan verder spelen. Goldgruber komt het veld opgelopen. Judek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Le Coz geeft een hoge lob. Mackuf rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vânătoru ... Strafschop! Vânătoru krijgt een gele kaart. Mackuf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Igaz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 1:0

13e minuut.
Ramos speelt de bal door. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz speelt de bal door. Daar is Mackuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Decauwere passt de bal zonder na te denken. Igaz is nu in balbezit. Igaz passt de bal met de wreef. Mackuf rent richting de bal. Mackuf draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 2:0

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Voggenberger stond buitenspel. Leddig komt het veld opgelopen. Mehler komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Macura probeert de bal aan de voet te houden. Voggenberger met een sublieme pass. Chiriac probeert de bal met de borst te controleren. Chiriac geeft de bal voor. Mehler springt en kopt de bal. Beleza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Decauwere probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinemets rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 47%, Grün-Weiss Lainz 53%.
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 2:0

49e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Beleza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Judek rent richting de bal. Judek passt de bal met de wreef. Kienast geeft een hoge lob. Bauchinger springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Heinrich de bal. Leddig speelt de bal door. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Beleza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 3:0

64e minuut.
Le Coz rent richting de bal. Le Coz met een sublieme pass. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel. Beleza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 4:0

72e minuut.
Le Coz geeft een hoge lob. Tammi controleert de bal met de borst. Mehler is nu in balbezit. Mehler schiet op doel. Beleza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 5:0

74e minuut.
Klungelig pakt Chiriac de bal. Chiriac passt de bal met de wreef. Le Coz met een sublieme pass. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Decauwere kopt de bal weg. Leddig heeft problemen om de bal te vangen. Duarte begaat een overtreding. Duarte krijgt een gele kaart. Leddig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Decauwere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel. Beleza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 6:0

78e minuut.
Le Coz is nu in balbezit. Le Coz passt de bal zonder na te denken. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 7:0

84e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal zonder na te denken. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. Beleza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 8:0

85e minuut.
Le Coz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lumpf komt het veld opgelopen. Stănică komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén geeft een lange en hoge pass. Vânătoru heeft problemen om de bal te vangen. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Beleza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel. Beleza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 9:0

89e minuut.
Decauwere kopt de bal weg. Leddig is nu in balbezit. Leddig speelt de bal door. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 35%, Grün-Weiss Lainz 65%.
FC Oyster - Grün-Weiss Lainz 9:0